Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.Hol ötlötte ki Stephenie Meyer a történetet? .)Egy réten b.)Álmában c.)Vonaton d.)Iskolába 2.Mi volt eredetileg Rosalie neve a regényben, amit később az írónő megváltoztatott? a.)Carol b.)Lydia c.)Amy d.)Penelopé 3.Milyen szinu agynemut vesz Charlie Bellanak? a.)barna b.)kek c.)lila d.)rozsaszin 4.Miről híres Forks? a.)A legfinomabb palacsintáról b.)Az USA legesősebb helye c.)Vadász-Paradicsom d.)Az USA legforróbb helye 5.Hová megy Bella a lányokkal ruhát venni? a.)Port Royaleba b.)Phoenixbe c.)Seattlebe d.)Port Angelesbe 6.Mi Alice képessége? a.)Jövőbe lát b.)Hallja mások gondolatait c.)Átérző d.)Időutazó 7.Hány tagú a Cullen család? a.)6 b.)7 c.)5 d.)8 8.Mikor talalkoznak egymassal Bella es Edward? a.)Biologia oran b.)A menzan c.)Angol oran d.)A parkoloban 9.Milyen szinu Edwardnak a szeme amikor talalkoznak Bellaval? a.)aranybarna b.)voros c.)fekete d.)vorosesbarna 10.Mi a kedvenc könyve Bellának? a.)Büszkeség és balítélet b.)MElfújta a szél c.)Értelem és érzelem d.)Nyomorultak Megoldások 1.b 6.a 2.a 7.b 3.c 8.b 4.b 9.c 5.d 10.a Ujhold 1.Kik szavaztak Bella atvaltozasa ellen? a.)Edward es Alice b.)Carlisle es Edward c.)Edward es Rosalie 2.Hany merfold Forkstol La Push? a.)15 merfold b.)5 merfold c.)20 merfold 3.Mit kap Bella a 18.szulinapjara Esmetol es Carlisletol? a.)fenykepezogepet b.)2 repulojegyet Phoenixbe c.)lejatszot a furgonba 4.Hany honapot tolt Bella teljes depresszioban? a.) 6 b.) 8 c.) 4 5.Milyen álomból ébred Bella a szulinapja reggelén? a.)azt almodta,hogy megoregedett b.)azt almodta, hogy o is vampir lett c.)azt almodta, hogy Victoria megtamadta Edwardot 6.Mi Alice kedvenc autója? a.)piros BMW M3 b.)sárga Porsche 911 Turbo c.)Mercedes McLaren 7.Mi Bella kedvenc szine aznap,amikor Edward megkérdezi? a.)kék b.)lila c.)barna 8.Mire loki Edward Bellát amikor Jasper megtámadja? a.)uvegasztalra b.)ajándékokra c.)agyra 9.Miért ugrik le Bella a sziklarol? a.)öngyilkos akart lenni b.)hogy lássa Edwardot c.)csak szorakozásból 10.Edward miért lenne hajlandó átváltoztatni Bellát? a.)ha szeretkeznek b.)ha elmondja Charlienak az igazat c.)ha a felesége lesz Megoldások 1.c 6.b 2.a 7.c 3.b 8.a 4.c 9.b 5.a 10.c Eclipse 1.Bella rajon hogy Jacobot szereti? a.)sajnos,igen b.)nem,csak azt mondja c.)dehogyiiissss!!! 2.Megallapodas szerint mikor valtoztatjak at Bellat vampirra? a.)diploma utan b.)az erettsegi es az eskuvo utan c.)soha,Edward nem engedi meg 3.Bella mikor kapja meg Jacobtól az első csókját? a.)a könyv végén,mikor már szerelmesek egymásba b.)a köny közepe felé,amikor Jacob ad Bellának egy sunyi csókot c.) az Ujholdban 4.Ki vezeti a vámpírhadsereget? a.)Volturi b.)Tanya c.)Viktoria 5.Kit választ Bella? a.)Edward b.)Jacob c.)egyiküket sem,mert nem akarja őket megbántani 6.Bella szeretkezni akar Edwarddal.Edward miert nem akarja? a.)mert nem tudja hogy kell b.)mert fel hogy Carlisle-ek hazaerkeznek c.)mert fel hogy Bellat megoli 7.Alice megharagszik Bellara.Miert? a.)mert nem kapott Bellatol erettsegi ajandekot b.)mert titkoltak Edwarddal,hogy meghazasodnak c.)mert nem fogadja el Bella Alice ajandekat 8.Jacob tiszta erejebol megcsokolja Bellat.Mi tortenik Bellaval? a.)eltori az ujjat b.)felforrosodik c.)kirazza a hideg 9.Hogy hivtak Victoria segedjet? a.)Bree b.)George c.)Riley 10.Megengedik Edwardek hogy Alice szervezze az eskuvoi bulit? a.)nem,dehogyis b.)nem orulnenek a nagy bulinak,de vegul belemennek c.)igen,nagyon is orvendenek Megoldások 1.a 6.c 2.b 7.b 3.b 8.a 4.c 9.c 5.a 10.b Hajnalhasadás 1.Hova megy Edward es Bella naszutra? a.)Hawaii b.)Chicago c.)Esme sziget 2.Hogy hivjak Seth noveret? a.)Leah b.)Kate c.)Alice 3.Hogyan valtoztatta at Bellat vampirra Edward? a.)megharapta b.)tuvel jutatta a merget a szivebe,majd megharapta c.)tuvel 4.Mennyi ideig terhes Bella a kislanyaval? a.)9 honapig b.) 6 honapig c.) 4 hetig 5.Milyen anyagu Bella eskuvoi ruhaja? a.)szaten b.)selyem c.)vaszon 6.Hogy hivjak Edward es Bella kislanyat? a.)Renata b.)Renesmee c.)Esmee 7.Mit gondol a Volturi a kislanyrol? a.)tul veszelyes b.)eros c.)halhatatlan 8.Mi tortenik Rosalie es Bella kozott? a.)baratsagot kotnek Nessie miatt b.)Rosalie megoli Bella apjat c.)osszeverekednek 9.Mi tortenik Alice-szel ,ami lehetetlennek tunt? a.)elveszti a kepesseget b.)elejtett egy kristalyvazat c.)teherbe esett 10.Ki nem tartozik Tanya csaladjahoz? a.)Irina b.)Kate c.)Zafrina Megoldások 1.c 6.b 2.a 7.c 3.b 8.a 4.c 9.b 5.a 10.c
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.